Bedrukte sierbanden

Gepersonaliseerd naar wens

Sinds 2015 bieden we onze halsbanden ook aan met een persoonlijk bedrukte sierband. Het kan hier gaan over een sierband met de rasnaam en een karikatuur van het ras, maar ook de naam van de hond kan erop geplaatst worden.

Hieronder vind je de kleuren en patronen die gebruikt kunnen worden voor de sierbanden. De patronen hebben een voorbeeldkleur, maar kunnen in iedere kleur uit de kleurentabel!

Verder kan u ook enkele uitgewerkte voorbeelden vinden en een overzicht van alle beschikbare raskarikaturen. Mocht jouw hond zijn ras er nog niet tussen staan, aarzel dan niet om ons te contacteren. Mogelijk kunnen we het karikatuur nog laten ontwerpen door de artiest.

Klik hier voor de rassen karikaturen

Voor het maken van deze sierbanden kan u kiezen uit volgende kleuren en patronen
Vermeld bij het bestellen welke kleur en patroon je wenst, welke sluiting, welk ras je hond is en eventueel de naam die erop wil laten plaatsen. Vooraleer wij starten met het maken van de halsband krijgt u van ons via email een voorbeeld toegestuurd.

Opgelet: Bij het bestellen van uw halsband moet u de exacte halsomtrek van uw hond doorgeven (Hoe meten ?). De maten in de tabel hierboven geven enkel de prijsklasse aan. Voor een goede aanpassing van de halsband is het echter belangrijk dat u de exacte maat opgeeft.

Een bijpassende lijn ? Dat kan al vanaf € 15

Wil je een halsband bestellen ?

Mail ons !